Últims partits de la temporada

S'acosta el final de temporada 2015 / 2016 i ja arriba l'estiu. Però això encara no s'ha acabat i encara queden algunes jornades per competir. Però en el cas de tres equips del nostre planter, la lliga acaba aquesta setmana amb els seus respectius partits, ja que la competició englobava menys equips dels habituals.

Un dels equips afectats és el nostre Cadet B que jugarà el seu últim partit de lliga a casa contra l'EC Granollers, el dissabte dia 30 d'abril a les 17,30h. Els nostres, que actualment es troben a la 7ª posició, poden aspirar a avançar algun altre rival i col·locar-se el més amunt possible.

Un altre dels equips mencionats és el nostre Infantil B que finalitzarà la lliga a casa el diumenge dia 1 de maig contra la UE Montmeló en un partit molt igualat on els nois d'Adrià Pertíñez i Carlos Núñez buscaran aconseguir la victòria i passar els seus rivals a la classificació.

I finalment, el nostre Infantil C que finalitzarà la lliga també a casa el dissabte dia 30 d'abril a les 13,30h contra la PB Sant Celoni. Els nois d'Aitor Caña i Alfred Gómez han completat una bona temporada i ja s'han adjudicat la quarta posició a falta d'un partit per jugar-se. Així doncs, serà un partit tranquil però alhora amb l'incentiu de millorar les estadístiques.

Esperem que acabin amb bon peu la lliga i donem ànims a la resta d'equips a completar un bon final de temporada.