35è Trofeu Electrocamps

Com cada any, cap a finals d'agost el CF Les Franqueses celebra el Trofeu Electrocamps que enguany arriba ja a la 35ª edició. Enguany tindrà lloc el 30 d'agost. Els franquesins jugaran contra el CF Olímpic La Garriga, equip del grup 5è de la tercera catalana i contra la UE Tona, equip que aquest any jugarà al grup 1r de la primera catalana.

A les 16,00h jugaran el primer partit el CF Olímpic La Garriga i la UE Tona. A les 17,00h el perdedor del primer partit s'enfrontarà a l'amfitrió, el CF Les Franqueses i a les 18,00h serà el guanyador del primer partit el que s'enfronti als nostres. Un cop finalitzats els partits es preveu l'entrega de trofeus a les 19,00h.

Aquest triangular és possible gràcies a la col·laboració del patrocinador del poble Marcel Camps, i que des de fa 35 anys se celebra aquest trofeu en nom seu.

Aprofitem l'avinentesa per animar-vos a venir a veure els nois de Manolo Parralo i Jordi Jornet en la que seria la presentació de cara als aficionats. Recordem que la setmana vinent comença la lliga per l'equip a casa contra el CP San Cristobal.