36è Trofeu Electrocamps

Com cada any, cap a finals d'agost el CF Les Franqueses celebra el Trofeu Electrocamps que enguany arriba ja a la 36ª edició. Enguany tindrà lloc el diumenge dia 28 d'agost al camp de Corro d'amunt, pel canvi de gespa al municipal de Corro d'Avall. Els franquesins jugaran contra el CF Llavaneres, equip del grup 2n de la segona catalana i contra el CF Folgueroles, equip que aquest any jugarà al grup 5è de la tercera catalana.

A les 17,00h jugaran el primer partit el CE Llavaneres i el CF Folgueroles. A les 18,00h el perdedor del primer partit s'enfrontarà a l'amfitrió, el CF Les Franqueses i a les 19,00h serà el guanyador del primer partit el que s'enfronti als nostres. Un cop finalitzats els partits es preveu l'entrega de trofeus a les 20,00h.

Aquest triangular és possible gràcies a la col·laboració del patrocinador del poble, el Sr. Marcel Camps, i que des de fa 36 anys se celebra aquest trofeu en nom seu.

Aprofitem l'avinentesa per animar-vos a venir a veure els nois de Manolo Parralo i Jordi Jornet en la que seria la presentació de cara als aficionats.