Comença la lliga!

El propers dissabte dia 3 i diumenge dia 4 d'octubre comença la lliga per a tots els equips del nostre futbol base (a excepció del benjamí "A" que ja la va començar fa dues setmanes).

Així doncs, s'acaba un mes / mes i mig de pretemporada per als nostres equips i desitgem el millor per a tots els jugadors i tècnics del club. A partir d'ara, comença la competició oficial en el que com cada any el nostre futbol es basarà en la formació de jugadors tant a nivell competitiu com a nivell de persones.

Aquest any i per primer cop a la història el CF Les Franqueses tindrà com a mínim un equip de cada categoria a primera divisió. Enguany continuarem gaudint d'un gran futbol amb la màxima competició de benjamins (Benjamí "A" preferent) i amb nombroses categories destacades (Juvenil "A" primera, Cadet "A" primera, Infantil "A" primera, Aleví "A" primera, Aleví "B" segona i Benjamí "B" i "C" segona). També tindran la oportunitat de quedar campions i alhora fer créixer el club, els nostres Juvenil "B", Cadet "B", Infantil "B" i "C", Aleví "C", "D", "E", Benjamí "D", "E" i Prebenjamins "A","B","C","D" amb la possible incorporació d'un o dos equips en la categoria dels més menuts, les escoletes.

Recordar que per si de cas, en les primeres jornades de lliga tothom porti el DNI per si hi ha algun problema amb la fitxa.

Des de la junta directiva volem donar suport a tots els equips en aquesta nova temporada!!