Crònica del 36è Trofeu Electrocamps

El passat diumenge 28 d'agost es va jugar al municipal de Corró d'Amunt la 36a edició del Trofeu Electrocamps, que com cada any se celebra per aquestes dates per servir de preparació al primer equip de cara a l'inici de lliga. Enguany els equips convidats van ser el CE Llavaneres i el CF Folgueroles.

El primer partit el van jugar els dos equips convidats, el CE Llavaneres i el CF Folgueroles, partit que es va resoldre amb un 2-0 favorable als del Maresme. En el segon partit, el CF Les Franqueses va entrar en joc, però no en va sortir ben parat, ja que va perdre per 4-1 davant el CF Folgueroles, amb gol de Marc Carmona. I en el tercer i últim partit de la jornada el CF Les Franqueses va vèncer per 2-0 al CE Llavaneres amb gols de David Sánchez i Isaac Rubio. Cal recordar l'aparició dels dos porters juvenils Gerard Guerrero i Dani Morán.

La classificacó final del torneig ha estat la següent: en primer lloc el CF Folgueroles, seguit del CE Llavaneres i el CF Les Franqueses.

Recordar que abans de començar la temporada oficial el proper cap de setmana (3-4 de setembre) el primer equip jugarà l'últim amistós de la pretemporada el proper dimecres dia 31 d'agost a les 21,00h al camp de la CE Canyelles. Acte seguit, els nostres debutaran en lliga el diumenge 4 de setembre a les 16,30h al camp del CE Berga.