El Benjamí D es proclama campió de lliga

El passat diumenge dia 28 de maig, el nostre Benjamí "D" es va proclamar campió de lliga després de guanyar a la PB Gualba per un ajustat 2-3.

Els nois entrenats per Óscar Viéguez sabien de la importància d'aquest partit i van sortir al camp molt conscients de la possibilitat de proclamar-se campions de lliga en l'última jornada del campionat.

En referència al partit, els nostres es van avançar en el marcador en el minut 4 de partit gràcies al gol de Gerard Mesas però els locals van aconseguir capgirar el marcador. Tot i això, abans de finalitzar el segon període, Ismael Taali va anotar el gol de l'empat. En aquell moment, els franquesins eren campions però a la represa van sortir amb ganes de demostrar perquè han sigut els campions i van aconseguir un gol més. Aquest cop l'autor va ser Adrian Flores al minut 33.

Amb aquest resultat, l'equip arriba a la xifra de 77 punts sent un dels equips més golejadors i l'equip menys golejat, tan sols 25 gols en contra.

Cal felicitar als jugadors i a l'equip tècnic per la feina ben feta al llarg de la temporada i felicitar als pares i mares pel suport mostrat cap als jugadors. Enhorabona campions!!!