El Benjamí "D" es proclama campió (imatges a multimèdia)

El passat dissabte dia 11 d'abril, el nostre Benjamí “D” es va proclamar campió de lliga després de guanyar al CE Santa Eulàlia per un ajustat 2-1.

Els nois entrenats per Marc Serrano, Alberto Fernández i Ivan Parra, van saber controlar el partit i poder així ser el segon equip campió del nostre planter, després de la nostra escola.

En referència al partit, els visitants es van avançar en el marcador, abans d'arribar a la fi del primer quart, però els nostres van saber reaccionar i empatar el partit al minut 15, gràcies al gol d'Alejandro Serrano. Així doncs, es va arribar al descans amb el resultat d'1-1, resultat suficient per proclamar-se campió aquesta jornada, però els nostres jugadors no es van conformar amb l'empat i van anar a per la victòria, i va ser al minut 24, quan Genís Armadans va anotar el 2-1 definitiu.

Amb aquest resultat, el nostre Benjamí “D” es troba líder amb 63 punts i manté una diferència de 12 punts respecte al segon classificat, quan falten 9 per jugar-se. A més de la feina ben feta, són l'equip menys golejat (34 gols encaixats) i el segon equip més golejador (114 gols a favor).

Cal felicitar als jugadors i a l'equip tècnic per la feina ben feta al llarg de la temporada i felicitar als pares i mares pel suport mostrat cap als jugadors. Enhorabona campions!!!