El Benjamí D fa un pas de gegant

El passat diumenge dia 14 de maig es va disputar el partit corresponent a la 28ª jornada que enfrontava el nostre Benjamí D contra el primer classificat, el St. Esteve de Palautordera en un partit clau per la consecució del títol de lliga.

Els nostres que sabien de la importància del partit van estar vius en tot moment i això els va portar a guanyar el partit. Tot i haver de remontar el gol inicial dels locals, els franquesins van aconseguir capgirar el marcador amb els gols de Gerard Mesas en dues ocasions, Miguel Ángel Galeano en dues ocasions, Adrian Flores i Denis Ledesma.

Així doncs, amb aquest resultat, el Benjamí D se situa en primera posició amb un partit més però amb una diferència de fins a cinc punts respecte el seu perseguidor a falta de dues jornades, de les quals una els nostres descansen. Això vol dir que, amb el gol particular guanyat, els franquesins només necessiten un empat a la última jornada en cas que els perseguidors guanyessin els dos partits restants. Un bon coixí de punts important per afrontar aquest final de campionat tant interessant.

Esperem que aquest equip aconsegueixi el seu objectiu i poder pujar a la segona divisió de benjamins. Molta sort!!!