El CF Les Franqueses aclareix l'origen i finalitat de la seva acta notarial

El coordinador del CF Les Franqueses, José Luis Sánchez Modenes, és un dels noms que apareix a la llista publicada pel diari "El Món" com a implicat en la trama de suplantacions d'identitat i de falsificació documental que vincula càrrecs directius i delegats de la FCF amb la manipulació de les darreres Assemblees Generals de l'ens federatiu i que ha afectat a altres clubs i entitats.

Sánchez Modenes va aclarir a "El Món" la seva total transparència en l'afer i la finalitat que tenen les actes notarials utilitzades per accedir a l'Assemblea i votar, representant el seu club d'origen. Indignat per la qualificació que aquest diari va donar a les persones que van representar un club, el coordinador del club ha mostrat el seu malestar i ha volgut aclarir que el seu president n'estava al corrent i va donar el seu vist-i-plau, ja que no va suplantar cap identitat.

Tot i això, Sánchez Modenes ha reconegut que ho han fet de bona fe, sense intenció de cometre cap il·legalitat, tot i que desconeixien els detalls de la legislació i la Federació hauria d'haver informat abans, ja que fins aleshores el procediment era el correcte. Assegura també que no es pot permetre que la honorabilitat del club quedi tacada.


El CF Les Franqueses com molts altres clubs afectats va signar un document al qual acreditava als col·laboradors del mateix club a accedir a l'Assemblea de la Federació Catalana de Futbol. Segons el decret 55/2012 de les entitats esportives, si el club disposa de president i vicepresident inscrits en el Registre d'Entitats Esportives, cap altre persona pot representar aquesta entitat, llevat de si existeix el nomenament d'un nou vicepresident i el seu registre no ha estat encara validat per la Secretaria General de l'Esport, com ho és el cas del nostre club.