El primer equip, campió del V torneig Ajuntament de Les Franqueses

La V edició del torneig Ajuntament de Les Franqueses, enguany ha tingut com a vencedor el CF Les Franqueses després de derrotar en la primera semifinal al US Corró d'Amunt per 4-1, amb gols d'Ivan Moreno, Alex Gordillo, Alex Alfonso i Lars Carrillo pels nostres. En l'altre semifinal, el Bellavista Milan s'ha defet del CE Llerona per 1-0, en un partit força disputat.

En la jornada del dijous, en el partit pel tercer i quart lloc, el CE Llerona ha guanyat en el seu encontre al US Corró d'Amunt per 4-1. Després d'aquest partit s'ha disputat la final entre el Bellavista Milan i el CF Les Franqueses. El partit ha estat molt disputat on els nostres han sabut aprofitar les seves ocasions, i en els minuts 19 i 23 de la primera part en David Rubio i David Sanchez han deixat la final pràcticament al seu abast i només un gol del Bellavista a un minut del final ha posat el definitiu 1-2 en el marcador.

Al final de l'encontre s'han entregat els trofeus per part del regidor d'esports Jordi Ganduxé, i de l'alcalde Francesc Colomer, on ha fet l'entrega del trofeu del guanyador del torneig al nostre capità Sergio Visdomines "Visdo".

Així doncs, amb aquest triomf i amb la moral alta, us esperem aquest dissabte a les 17,00h al Municipal, en l'encontre CF Les Franqueses - At.Gironella en el tercer partit de lliga del grup 4 de la Segona Catalana.
Donem molts ànims als jugadors, perquè els 3 punts es quedin a casa.