El primer equip campió del XXXV Torneig Electrocamps

Aquest diumenge dia 30 d'agost el primer equip ha aconseguit fer-se amb la 35a edició del Torneig Electrocamps que enguany tenia els convidats del CF Olímpic La Garriga i la UE Tona.

El primer partit l'han jugat els dos equips convidats, La Garriga i el Tona on el resultat ha estat de 0-1 favorable als osonencs. En el segon partit, el CF Les Franqueses s'ha enfrontat a l'Olímpic i el resultat ha estat favorable als de casa (2-0) amb gols de David Sánchez (min.35) i Javier Blázquez (min.44). I en el tercer i últim partit de la jornada el CF Les Franqueses i la UE Tona han empatat a 1 gols, després de que els locals mitjançant David Rubio (min.42) amb un gran gol han aconseguit empatar el gol inicial dels visitants.

La classificacó final del torneig ha estat la següent: en primer lloc el CF Les Franqueses, seguit de la UE Tona i el CF Olímpic La Garriga.

Recordar que el primer equip ha finalitzat una bona pretemporada i que la setmana vinent s'estrena a la lliga a casa el dissabte dia 5 de setembre a les 17,00h davant el CP San Cristobal. Esperem la vostra assistència per poder sumar els primers tres punts de la temporada.

(Imatges del 35è Torneig Electrocamps a Multimèdia)
Click aquí