El primer equip es torna a col·locar com a líder 13 jornades després

El primer equip s'ha tornat a col·locar com a líder del grup 9 de la tercera catalana 13 jornades després de perdre el liderat davant el CF La Torreta.

Els nois de Manolo Parralo i Jordi Jornet estan fent una molt bona feina i això s'ha transmés a la classificació, ja que després de tantes jornades d'anar com a segon classificat, han passat al capdavant de la mateixa.

El passat diumenge dia 8 de febrer, els nostres van aconseguir una treballada victòria al camp del CF Martorelles per 0-2. El primer gol va arribar als 6 minuts de joc, quan Isaac Rubio va introduir la pilota al fons de la xarxa, i no va ser fins al minut 75, quan Dídac Moreno va aconseguir el definitiu 0-2.

Gràcies a aquest resultat, i als de les setmanes anteriors, els nostres han aconseguit crear un molt bon ambient i aprofitant les derrotes dels rivals directes, s'han col·locat com a nou líders, amb 48 punts. A hores d'ara el CF Les Franqueses aconseguiria l'ascens directe a la segona catalana, sent l'equip menys golejat del grup, amb tan sols 16 gols encaixats i estan invictes a casa, amb 9 victòries i 1 empat.