El primer equip segueix superant rondes

El primer equip segueix demostrant perquè ha assolit l'ascens a la segona catalana partit rere partit. Aquest passat dissabte dia 13 de juny ho va fer derrotant al campió del grup 2 de la segona catalana, l'EF Mataró CE per un ajustat 2-1.

El partit era d'allò més interessant: els nostres que havien completat una molt bona temporada s'enfrontaven a un dels campions i equips més forts de la segona catalana. El partit va ser molt renyit i es que els dos equips van fer un partit molt seriós. L'EF Mataró va demostrar que era d'una categoria superior i es va avançar en el minut 73 a la sortida d'un córner. Però el CF Les Franqueses també va demostrar perquè es troba en aquest punt de la competició i va capgirar el marcador en poc més de tres minuts. En el minut 85, Dídac Moreno va empatar el partit amb un gran gol i en el minut 87 Álex Ruedas va anotar el gol de la victòria després d'una gran jugada amb el seu company Moreno.

Cal destacar el debut d'un juvenil, exactament de Víctor Ramos, procedent del Juvenil "A" i que té ganes de demostrar el que val.

D'aquesta manera, els homes de Manolo Parralo i Jordi Jornet es classifiquen per als vuitens de final de la Copa Catalunya Amateur a l'espera del pròxim sorteig per al partit, ja al mes d'agost.