El primer equip s'estrena amb victòria

El passat dissabte dia 6 de setembre el primer equip es va estrenar a la lliga amb victòria, patint, però alhora guanyant a un dur rival, com ho és el CF Vilamajor.

Els nostres van disputar una molt bona primera part, en què van gaudir de poques però clares ocasions. Així va ser, quan en una d'aquestes, Dídac Moreno, en el minut 38, després d'una jugada després d'un servei de banda va anotar un gran gol, l'únic del partit.

A la represa, el CF Vilamajor va gaudir d'uns bons moments en què els locals no estaven encertats. Als deu minuts de joc de la segona meitat, el partit es va trencar, com sol passar en els primers compassos de la temporada, i tant els nostres com el CF Vilamajor van tenir nombroses ocasions.
Al final, tot i acabar patint, el CF Les Franqueses es va emportar un dur i disputat partit, que de segur que aquests tres punts es fan valer a final de temporada.

La segona jornada de lliga es disputarà a Polinyà, davant un Atlètic Polinyà que a la primera jornada va guanyar a casa del Montmeló per 0-1.