Final de la primera volta (F-11)

La primera volta de la temporada 2016-17 ja és història, i els nostres equips del futbol base estan completant una temporada regular en les seves respectives lligues.

El nostre Juvenil "A" que es troba en 8ª posició amb 18 punts s'està recuperant després d'un inici de lliga irregular. Actualment, acumulen 4 victòries en els últims 5 partits disputats.

El nostre Cadet "A" que ha puntuat en els últims 3 dels 4 partits que ha disputat es troba en 11ª posició amb 19 punts (primera divisió).
El nostre Cadet "B" que està millorant el seu joc i que ve de guanyar la passada jornada a fora en un camp difícil es troba en 11ª posició amb 9 punts.
El nostre Cadet "C" que ha guanyat 5 dels últims 8 partits disputats i que es troba en un bon moment de forma es troba en 8ª posició amb 19 punts.

El nostre Infantil "A", que està completant una temporada regular i demostrant un bon joc competint amb equips capdavanters i que ha puntuat en 3 dels últims 5 partits disputats es troba en 8ª posició amb 19 punts (primera divisió).
El nostre Infantil "B" que ha puntuat majoritàriament a casa es troba en 10ª posició amb 13 punts.
El nostre Infantil "C" que està completant un molt bon inici de lliga i que encara no ha perdut a casa es troba en 2ª posició amb 33 punts.

Esperem que els resultats del futbol base segueixin amb bona dinàmica i a final de temporada poder celebrar algun títol.