Final de la primera volta (F-7)

La primera volta de la temporada 2016-17 ja és història, i els nostres equips del futbol base estan completant una temporada regular en les seves respectives lligues.

El nostre Aleví "A" que està lluitant pels seus objectius i que ha puntuat en 4 dels últims 6 partits es troba en 12ª posició amb 17 punts (primera divisió).
El nostre Aleví "B" que ha guanyat 4 dels últims 7 partits es troba en 10ª posició amb 21 punts (segona divisió).
El nostre Aleví "C" que ha guanyat tots els punts a casa es troba en 13ª posició amb 10 punts.
El nostre Aleví "D" que ha aconseguit la majoria de punts a casa es troba en 15ª posició amb 6 punts.
El nostre Aleví "E" que encara no ha perdut a casa es troba en 3ª posició amb 37 punts.

El nostre Benjamí "A" que ha guanyat 2 dels últims 3 partits disputats es troba a la 12ª posició amb 12 punts (primera divisió).
El nostre Benjamí "B" que està competint per mantenir una bona posició a la classificació es troba en 14ª posició amb 7 punts i amb un duel interessant per la lluita per la permanència la propera jornada (segona divisió).
El nostre Benjamí "C" que es troba en un gran estat de forma a la 1ª posició de la classificació amb 38 punts i sent l'equip menys golejat (19) s'ha proclamat aquest passat cap de setmana campió d'hivern.
El nostre Benjamí "D", que encara no ha perdut a domicili es troba en 2ª posició amb 35 punts a tan sols 3 punts del líder sent l'equip menys golejat amb diferència (11).
El nostre Benjamí "E" que està completant un bon inici de lliga i que va arribar a ser líder durant vàries setmanes es troba en 5ª posició amb 24 punts.

El nostre Prebenjamí "A" que ha aconseguit la majoria de punts a casa es troba en 13ª posició amb 9 punts.
El nostre Prebenjamí "B", que ha començat amb bon peu la lliga es troba en 6ª posició amb 21 punts.
El nostre Prebenjamí "C" que es troba en una posició semblant a la dels companys del Prebenjamí "B" es troba a mitja taula en 7ª posició amb 22 punts.
La nostra escola que tot i ser prioritària la formació, es troba líder de la seva lliga després de no haver perdut cap partit de lliga amb 23 punts.

Esperem que els resultats del futbol base segueixin amb bona dinàmica i a final de temporada poder celebrar algun títol.