Finalment l'Aleví "A" es proclama campió de lliga

Com ja deveu saber, el passat dissabte dia 30 de maig, l'Aleví "A" va jugar l'últim partit de lliga al camp del CF Ponent, un equip en zona de descens, en que el resultat va ser de 5-5, la qual cosa va comportar, amb altres resultats d'altres equips, la pèrdua del títol de lliga per als nois de Xavi Parra i Alfred Gómez que han completat una gran temporada.

El cas és que els locals van presentar al partit una alineació indeguda, ja que van presentar la fitxa d'un jugador que no havia jugat encara cap partit amb aquell equip, quan el reglament estipula que perquè un jugador que no sigui d'un equip pugui jugar els últims cinc partits n'ha d'haver jugat un mínim de vuit. Així doncs, el club va recórrer a la FCF i en qüestió d'un parell de setmanes l'entitat ens ha donat la raó, i així, el nostre Aleví "A" ha guanyat el títol de la segona divisió d'alevins amb 75 punts, un més que la UD Molletense, i per tant, assolint l'ascens a la primera divisió.

Donem l'enhorabona en primer lloc als jugadors i al cos tècnic per la gran temporada que han completat tots plegats amb l'ajut dels pares i mares i seguidors que han anat animant a aquest equip durant tota la temporada.

Enhorabona campions!!