Gran victòria del Cadet "A"

Aquest diumenge dia 2 d'abril el nostre Cadet "A" ha vençut al Premià CE per un contundent 5-2 en un partit clau per les aspiracions per la permanència a la primera divisió de cadets. El partit prometia interessant i es que jugaven dos equips molt igualats pel que fa a la classificació; doncs només els separaven dos punts.

El partit ha començat amb gols des de l'inici i és que al minut 10, Fran Hernández marcava l'empat a 1 i tan sols deu minuts més tard, Oriol Tornos ha anotat el segon gol pels franquesins. Amb el resultat de 2-1 s'ha arribat al descans.

A la represa, els nostres han sortit motivats per la gran ocasió que tenien d'augmentar la distància a la classificació amb els seus rivals, i Samuel Díaz en el minut 44 i Iker Morales en el 47 han donat un respir als nois de Raúl Alfonso i Xavi Parra. El Premià ha tornat a marcar però a falta de cinc minuts per al final, Iker Morales de nou ha anotat el 5-2 definitiu.

Així doncs, amb aquest resultat, el Cadet A augmenta la diferència de punts respecte a les zones del descens a 5 punts a falta de 7 jornades per disputar-se. Un coixí de punts que el proper partit a casa podria augmentar en cas d'aconseguir la victòria contra un altre rival directe com ho és el CF La Garriga, el dissabte dia 22 d'abril a les 13,00h. Abans però, els nostres visitaran el CF Parets.

Esperem que aquest equip aconsegueixi més victòries i pugui aconseguir la salvació el més aviat possible.