Grans resultats del futbol base

El passat cap de setmana (8 i 9 de novembre) en que s'ha celebrat la 6ª jornada d'enguany, s'han produït grans resultats respecte a la classificació.

El Juvenil B va aconseguir la victòria al camp del CE Sant Celoni (2-4) i es col·loca en tercera posició. Aquesta propera jornada jugaran com a locals contra el AC Juventus, segon classificat. Bon partit pels nois de Juan Luis Modenes.

L'Infantil A va aconseguir la victòria al camp del CF Palautordera, líder fins ara, (1-4), i ara es col·loca com a nou líder del grup. Els nois de Marc Basquens estant fent un bon inici de lliga.

L'Infantil B va aconseguir la victòria al camp del CE Llerona (2-5) i es col·loca en tercera posició del grup. Els nois de Sergio Magdaleno tindran feina el proper cap de setmana, en que juguen contra el CF Montmeló.

El Benjamí A va aconseguir la victòria al camp del CE Mercantil (0-2) i es col·loca com a 6è classificant del grup preferent. Bon inici també pels nois entrenats per David García i Oriol Isern.

El Benjamí D va aconseguir la victòria al camp del CE Sant Celoni (3-4) i es col·loca com a líder en solitari del grup. Bon inici pels nois de Marc Serrano i Alberto Fernández.

El Prebenjamí B va aconseguir la victòria al camp del CF Montmeló (0-9) i es col·loca líder junt amb el Granollers. Bon inici pels nois de Joan i Marc Ventura.

El Prebenjamí C va aconseguir la victòria en un duel directe al camp del CF Montornès (2-5) i es col·loca com a segon classificat. Bon inici de lliga pels nois de Abraham Paitovi i Ricardo Navas.

Així doncs, com es pot demostrar el CF Les Franqueses disposa d'un molt bon planter, tant de jugadors com d'entrenadors. Felicitar als equips capdavanters de les seves respectives lligues i animar a la resta d'equips a unir-se en aquesta dinàmica.