Grans resultats del futbol base (16-11-14)

El passat cap de setmana (15 i 16 de novembre) en que s'ha celebrat la 7ª jornada d'enguany, s'han produït grans resultats respecte a la classificació.

El Juvenil A va aconseguir la victòria davant el FC Cardedeu (2-1) i es col·loca en cinquena posició de la primera divisió juvenil. Un gran partit dels nois de Luis Angel Andrés i Jose Antonio Serrano.

El Juvenil B va aconseguir un empar davant el AC Juventus (1-1) i se situa en quarta posició a tan sols dos punts del líder. Bon inici de lliga pels nois de Juan Luis Modenes.

L'Infantil A va aconseguir la victòria davant l'At.Vallès (0-4) i es consolida com a líder. Bon inici de lliga pels nois de Marc Basquens, invictes fins ara.

L'Aleví A va aconseguir la victòria davant el Palau Solità (7-0) i es col·loca en tercera posició. Bon inici de lliga pels nois de Xavi Parra i Alfred Gómez.

L'Aleví D va aconseguir la victòria davant el CF Ametlla Vallés (3-1) i es col·loca en tercera posició. Bon inici de lliga pels nois de Alaji i Toni Mesas.

El Benjamí A tot i aconseguir un empat amb un fluix Sant Cugat (2-2), es col·loca en setena posició del grup. El pròxim partit el jugaran al camp del FC Barcelona. Partit complicat i alhora bonic pels nois de David García i Oriol Isern.

El Benjamí D va aconseguir la victòria davant el Bellavista (5-1) i segueix com a líder del grup. Bon inici pels nois de Marc Serrano i Alberto Fernández.

El Prebenjamí B va aconseguir la victòria davant el Santa Eulàlia (4-3) i es col·loca com a líder en solitari. Bon inici pels nois de Joan i Marc Ventura.

El Prebenjamí C va aconseguir la victòria davant el Lourdes (2-0) i es col·loca en segona posició a un punt del líder. Bon inici de lliga pels nois de Abraham Paitovi i Ricardo Navas.

Així doncs, com es pot demostrar el CF Les Franqueses disposa d'un molt bon planter, tant de jugadors com d'entrenadors. Felicitar als equips capdavanters de les seves respectives lligues i animar a la resta d'equips a unir-se en aquesta dinàmica.