Grans victòries del nostre Benjamí "A" i del nostre Cadet "A" que els acosta als seus objectius

El passat diumenge dia 20 de març, el nostre Benjamí "A" va aconseguir la victòria davant la UD Cornellà, en un ajustat 2-1 que permet als nostres estar més a prop del seu objectiu.

Els franquesins van completar un bon partit tot i que van haver de remontar un gol a les acaballes del primer quart, amb el resultat que s'arribaria al descans (0-1). A la represa, els nostres van sortir motivats i tan sols començar Albert González va aconseguir l'empat i no seria fins a l'últim quart, quan Adrià Martín aconseguiria el gol definitiu que donaria la victòria als nostres.

Amb aquest resultat, els nois de Jordi Jornet se situen a tan sols 3 punts de la salvació, quedant 7 partits per endavant.

Un altre dels equips en aconseguir un molt bon resultat per les seves aspiracions va ser el nostre Cadet "A" que va vèncer al FC Cardedeu pel resultat de 5-3.

Els nostres van sortir motivats i conscients de la importància del partit i al minut 10 ja guanyaven per 2-0 amb gols de Francisco Miguel Hernández i Guerau Oset. Però els visitants van reaccionar i abans d'arribar al descans van aconseguir empatar el partit (2-2).

A la represa, tan sols començar, Oriol Martínez va aconseguir el 3-2 però ràpidament el Cardedeu tornaria a empatar el partit. Finalment, i en el termini de 5 minuts, del 58' al 63', Guerau Oset i Oriol Martínez aconseguirien els gols definitius per aportar la victòria a l'equip.

Amb aquesta victòria, els nostres se situen en la 11ª posició, amb un marge de 5 punts respecte a la zona del descens.