International Golden Cup 2014

El passat cap de setmana, durant els dies 6,7 i 8 de desembre s’ha celebrat la International Golden Cup en què participaven el nostre Aleví “A”, el nostre Benjamí “A” i el nostre Prebenjamí “A”. En conclusió, ha estat una molt bona experiència pels nostres jugadors que alhora han aconseguit gran resultats.

El nostre Aleví “A” col·locat al grup C, va jugar contra el SL Benfica, UE Mollet, Girona FC, CF Begues i UE Sants ha acabat en cinquena posició.

Resultats a la fase de grups:
UE Mollet 1 – 1 ALEVÍ “A”
ALEVÍ “A” 1 – 2 CF Begues
ALEVÍ “A” 1 – 11 SL Benfica
UE Sants 1 – 5 ALEVÍ “A”
ALEVÍ “A” 3 – 4 Girona CF

CLASSIFICACIÓ:
1. SL Benfica (15p)
2. UE Mollet (10p)
3. Girona FC (9p)
4. CF Begues (6p)
5. CF LES FRANQUESES (4p)
6. UE Sants (0p)

--------------------------------------------------------------

El nostre Benjamí “A” col·locat al grup B, va jugar amb el Villarreal CF, CF Montornès, UE Sants i UD Can Trias ha acabat en segona posició.

Resultats a la fase de grups:
BENJAMÍ “A” 2-0 CF Montornès
BENJAMÍ “A” 9-0 UD Can Trias
UE Sants 0 – 3 BENJAMÍ “A”
Villarreal CF 2 – 1 BENJAMÍ “A”
BENJAMÍ “A” 14 – 0 CE Llerona

CLASSIFICACIÓ:
1. Villarreal CF (12p)
2. CF LES FRANQUESES (9p)
3. CF Montornès (4p)
4. UE Sants (4p)
5. UD Can Trias (0p)

--------------------------------------------------------------

El nostre Prebenjamí “A” col·locat al grup C, va jugar amb el CF Bellavista, la Fundació Marcet, l’EC Granollers i el CE Llerona ha acabat en tercera posició.

Resultats a la fase de grups:
CF Bellavista 2 – 3 PREBENJAMÍ “A”
PREBENJAMÍ “A” 2 – 0 EC Granollers
PREBENJAMÍ “A” 0 – 3 Fundació Marcet
PREBENJAMÍ “A” 0 – 1 CE Llerona
CLASSIFICACIÓ:
1. Fundació Marcet (10p)
2. CE Llerona (10p)
3. CF LES FRANQUESES (6p)
4. EC Granollers (3p)
5. CF Bellavista (0p)

En acabar la fase de grups, el Benjamí "A" va aconseguir classificar-se per la fase final. Als quarts de final va jugar contra la Fundació Marcet amb victòria final (2-0). A les semifinals van jugar contra el Villarreal CF (0-2) que tot i perdre, els nostres van gaudir de nombroses oportunitats de gol amb alguns un contra un amb el porter i algun xut al pal.
Els nostres es van refer i en el partit pel tercer i quart lloc van empatar (3-3) contra un gran rival, el FC Ajax. Als penals, el nostre porter, Alex Puertas va ser decisiu en parar un dels penals i així donar la tercera posició al seu equip.

Com a recompensa del gran torneig que han fet els nostres nois han aconseguit alguns premis, com per exemple, quedar en tercera posició del torneig en categoria benjamins, ser el millor equip del Vallès i el premi al millor porter del torneig categoria benjamins, a Alex Puertas.