L'Aleví "A" fa un pas de gegant (5-0)

El passat diumenge dia 22 de març, el nostre Aleví "A" es va emportar el duel contra el líder de la categoria i rival directe, la UD Molletense (5-0).

Els nostres van dominar durant tot el partit i van saber controlar les accions dels rivals. El primer gol el va marcar Amrou El Ars al minut 11 i just abans d'acabar la primera meitat, Òscar Agrebí va fer el segon. Amb el resultat de 2-0 es va arribar al descans, i gràcies a la forta moral dels nois i les ganes de guanyar van sortir a la represa amb més ganes. Andoni Molina (min.44), Amrou El Ars (min.53) i Diego Alcantara (min.60) van acabar d'arrodonir una gran festa.

Els nois entrenats per Xavier Parra i Alfred Gómez van realitzar un gran partit i gràcies a aquest resultat s'han col·locat en primera posició amb 51 punts, empatats amb la UD Molletense, però això sí, amb el gol average particular guanyat.

Des de la junta directiva volem agraïr a tots els aficionats que es van reunir el diumenge per animar als nostres i de ben segur que les prop de 100 persones van ajudar molt a guanyar el partit. D'aquí a final de temporada queden per disputar 9 finals en què els nostres es poden proclamar campions si segueixen en aquest nivell. Felicitats nois!!!