L'Infantil "A" es proclama campió de lliga

El passat diumenge dia 24 de maig, el nostre Infantil "A" es va proclamar campió de lliga després de guanyar a la PB Gualba per un contundent 0-11.

Els nois entrenats per Marc Basquens i Albert Bartrolí sabien de la importància d'aquest partit i van sortir al camp molt conscients de la possibilitat de proclamar-se campions de lliga una jornada abans de finalitzar el campionat.

En referència al partit, els nostres es van avançar en el marcador en el minut 2 de partit gràcies al gol de Francisco Javier del Valle, autor també del cinquè gol de la primera meitat (2') i (34'), resultat amb el que s'arribaria al descans, 0-5, amb més gols d'Alex Hernández (11'), Marc González (15') i Axel Rodrigo (18').

En aquell moment, els franquesins eren campions però a la represa van sortir amb ganes de demostrar perquè han sigut els campions i van seguir dominant el partit i marcant: Rubén Lorenzo (44'), Julio Cesar Jordan (50'), Francisco del Valle (54'), Alex Hernández (64') i Rubén Lorenzo (68') i un gol en pròpia meta per part dels locals (57').

Amb aquest resultat, l'equip arriba a la xifra de 77 punts a falta d'un partit per jugar-se sent l'equip menys golejat, tan sols 12 gols i sent el segon equip més golejador, amb 163 gols a favor. Ara mateix, els nostres mantenen una distància de 8 punts respecte el segon classificat.

Cal felicitar als jugadors i a l'equip tècnic per la feina ben feta al llarg de la temporada i felicitar als pares i mares pel suport mostrat cap als jugadors. Enhorabona campions!!! L'any que ve a primera!!!