Nota informativa tramitació fitxes

Aquesta nota informativa va adreçada a tots els pares, mares i tutors legals de tots els jugadors/es del nostre club (futbol base).

El proper cap de setmana, com ja deveu saber, tots els equips del futbol base inicien les competicions oficials (lliga) a excepció del benjamí "A", que ja la va iniciar fa una setmana, i exceptuant el prebenjamí "E" i l'escola que la iniciaran els dies 9 i 10 de novembre.

El cas és que per poder tramitar la fitxa del jugador és imprescindible haver pagat la mutualitat (assegurança mèdica) del mateix. Hi ha dues opcions per fer el pagament. La primera és a través de targeta i l'altra possible via és a través de "Servired". Si opten per triar la segona opció, cal tenir en compte que el pagament no és immediat, sinó que la operació tarda uns 2-3 dies a realitzar-se. Això vol dir, que el pagament s'ha de fer amb antelació perquè consti oficialment a la FCF.
Cal informar que l'últim dia per tramitar la fitxa és el proper dijous dia 2 d'octubre, és a dir, si no s'ha portat tota la documentació requerida o no han fet el pagament de la mutualitat i que consti oficialment a la FCF, el club no podrà tramitar la fitxa i el vostre fill/a no podrà disputar la primera jornada de competició, i aixi de manera successiva fins que no es facin aquestes gestions.

D'altra banda preguem a tots els pares, mares i tutors legals que encara no hagin realitzat el pagament de la primera quota (175 euros), que el realitzin el més aviat possible. En cas contrari, durant les properes setmanes es procedirà a retirar les fitxes dels jugadors que els seus pares no hagin realitzat el pagament corresponent.

També anunciem que tot jugador que els seus pares no hagin pagat o no hagin vingut a les oficines del club a concretar el pagament de les quotes endarrerides, no podrà disputar la primera jornada de competicions.

Coordialment, la junta directiva