Partits destacats 05-06 / 03 / 16

El proper cap de setmana del 5 i 6 de març es jugaran alguns partits importants per alguns dels nostres equips. Aquesta setmana cal destacar alguns enfrontaments dels nostres equips de F-11.

El nostre Cadet "A" situat a la 12ª posició s'enfrontarà al 15è classificat, l'EC Granollers. El resultat de l'anada va ser de 2-5 favorable als nostres. Aquest partit serà molt disputat degut a que és un partit vital per aconseguir la permanència. (Diumenge 6 a les 18,45h)

El nostre Infantil "A" situat a la 12ª posició s'enfrontarà al 13è classificat, el CE Sant Celoni. El resultat de l'anada va ser de 0-4 favorable als nostres. Aquest partit també serà frenètic ja que si els nostres aconsegueixen la victòria s'allunyaran i pràcticament asseguraran la permanència. (Dissabte 5 a les 14,45h)

El nostre Infantil "C" situat a la 4ª posició s'enfrontarà al líder, a la UD Molletense, en un partit molt interessant per les aspiracions a poder enganxar-se al grup capdavanter. Els nostres intentaran reduir la diferència de 8, 6 i 4 punts respecte els seus adversaris. El resultat de l'anada (0-0). (Diumenge 6 a les 13,00h)

Esperem que aquests equips i sobretot la resta d'equips aconsegueixin bons resultats aquest cap de setmana i poder anar escalant posicions a la lliga.