Partits destacats 1 i 2 abril

El proper cap de setmana de l'1 i el 2 d'abril alguns equips del nostre futbol base disputaran partits molt interessants que a la vegada seran claus per les seves aspiracions. Aquesta setmana cal destcar enfrontaments tant de F-11 com de F-7.

El nostre Cadet "A" situat a la 12ª posició s'enfrontarà al 13è classificat, el Premià CE. Ambdós equips es troben per sobre de la zona de descens però els nostres volen ampliar la diferència de tan sols 2 punts amb aquesta zona de perill. El resultat de l'anada va ser favorable per 0-1. Serà un partit interessant i molt competit. (Diumenge 2 a les 13,00h)

El nostre Aleví "A" situat a la 13ª posició s'enfrontarà al 15è classificat, el CF Junior. Els nostres tenen una distància favorable de 5 punts respecte les posicions de descens, i una victòria facilitaria la permanència un any més a la primera divisió. El resultat de l'anada va ser d'empat a 1 gols. (Diumenge 2 a les 10,15h)

El nostre Benjamí "A" situat a la 12ª posició s'enfrontarà 14è classificat, al CE Llerona, equip que es troba en descens, en un partit clau per la permanència, ja que entre els dos equips hi ha una diferència de tan sols cinc punts, els mateixos que separen els franquesins de la permanència. Els nostres que venen d'empatar en un partit difícil van guanyar a l'anada per 0-3. (Dissabte 1 a les 11,45h)

Esperem que aquests equips i sobretot la resta d'equips aconsegueixin bons resultats aquest cap de setmana i poder anar escalant posicions a la lliga per aconseguir els seus objectius. Demanem l'assistència màxima per aquests partits tan importants per a tots per donar el màxim suport als nostres jugadors i cos tècnic.