Partits destacats 20-21 / 02 / 16

El proper cap de setmana del 20 i 21 de febrer es jugaran alguns partits importants per alguns dels nostres equips. Aquesta setmana cal destacar alguns enfrontaments dels nostres equips de F-11 i F7.

El nostre Infantil "C" situat a la 5ª posició s'enfrontarà al 4t classificat, el CF Vilamajor. El resultat de l'anada va ser de 5-2 en contra però els nois d'Aitor Caña i Alfred Gómez estan realitzant una bona temporada, cosa que comporta que l'equip es trobi a la part alta de la classificació. (Dissabte 20 a les 14,45h)

El nostre Aleví "A" situat a la 7ª posició s'enfrontarà al 8è classificat, la UE Mollet. El resultat de l'anada va ser de 2-9 favorable als nois de Xavi Parra i Marc Carmona que estan completant una molt bona temporada després de l'ascens a la primera divisió. (Dissabte 20 a les 10,15h)

El nostre Aleví "B" situat a la 2ª posició s'enfrontarà al líder, el CF At.Vallès, en un partit molt interessant per les aspiracions al possible ascens dels nois d'Aitor Caña i Alfred Gómez. Situats a la 2ª posició, els nostres intentaran vèncer als líders de la competició, com ja van fer en l'anada (1-3 a favor). (Diumenge 21 a les 11,30h)

El nostre Benjamí "A" que s'enfrontarà al CE Sabadell, un rival directe en les aspiracions per aconseguir la permanència. El resultat de l'anada no va ser gaire bo (5-1 en contra) però s'està demostrant una progressió dels nois entrenats per Jordi Jornet (Diumenge 21 a les 09,00h)

Esperem que aquests equips i sobretot la resta d'equips aconsegueixin bons resultats aquest cap de setmana i poder anar escalant posicions a la lliga.