Partits destacats 4 i 5 març

El proper cap de setmana del 4 i 5 de març es jugaran alguns partits importants per alguns dels nostres equips. Aquesta setmana cal destacar alguns enfrontaments dels nostres equips tant de F-11 com de F-7.

El nostre Infatil "C" situat a la 2ª posició s'enfrontarà al líder, la Unificació Santa Perpètua. El resultat de l'anada va ser de 2-0 en contra però els nostres es troben en un bon moment de forma. Actualment, els 49 punts dels visitants dominen sobre els 40 dels franquesins. (Dissabte 4 a les 19,00h)

El nostre Aleví "E" situat a la 3ª posició s'enfrontarà al 2n classificat, la UE Mollet. El resultat de l'anada va ser de 6-2 en contra però els nostres es troben a tan sols 3 punts del líder. (Dissabte 4 a les 10,15h)

El nostre Benjamí "B" situat a la 14ª posició s'enfrontarà 12è classificat, a la UE Mollet, en un partit clau per la permanència, ja que entre els dos equips hi ha una diferència de sis punts i els franquesins es troben a 4 punts de la salvació. El resultat de l'anada (8-4 en contra). (Diumenge 5 a les 09,00h)

Esperem que aquests equips i sobretot la resta d'equips aconsegueixin bons resultats aquest cap de setmana i poder anar escalant posicions a la lliga.