Resultats del nostre futbol base a final d'any (F-7)

El 2014 ha arribat a la fi, i molts equips del nostre fubtol base es troben en bones posicions en les seves respectives lligues.

El nostre Aleví "A" que ha aconseguit cinc victòries seguides es troba en 2ª posició amb 27 punts, a tan sols dos punts del líder. (primera divisió)
El nostre Aleví "B" que fa quatre jornades que no coneix la derrota, es troba en 4ª posició amb 23 punts, a tan sols quatre punts del líder. A més, és l'equip menys golejat de la lliga.
El nostre Aleví "C" que està fent una bona temporada, es troba en 4ª posició amb 20 punts.
El nostre Aleví "D" que encara no ha perdut a casa, es troba en 6ª posició amb 19 punts, a tan sols quatre punts del segon classificat.

El nostre Benjamí "A" (preferent) que a la màxima categoria de benjamins es troba en 7ª posició amb 19 punts.
El nostre Benjamí "B" que està completant un bon inici de lliga es troba en 6ª posició amb 19 punts. (segona divisió)
El nostre Benjamí "C" que fa quatre jornades que no coneix la derrota, es troba en 4ª posició amb 22 punts.
El nostre Benjamí "D", imbatut fins ara, ha aconseguit 11 victòries d'11 possibles. A més, és l'equip més golejador i l'equip menys golejat. Es troba en 1ª posició amb 33 punts.
El nostre Benjamí "E" que està completant un bon inici de lliga es troba en 7ª posició amb 16 punts.

El nostre Prebenjamí "A" es troba en 11ª posició.
El nostre Prebenjamí "B", que encara no ha perdut, es troba en 1ª posició amb 31 punts, després d'aconseguir 10 victòries i 1 empat.
El nostre Prebenjamí "C" que ha perdut un partit dels últims vuit, es troba en 2ª posició amb 27 punts, a tan sols sis punts del líder.
El nostre Prebenjamí "D" es troba en 5ª posició.

Esperem que els resultats del futbol base segueixin amb bona dinàmica i a final de temporada poder celebrar algun títol.