Resultats del nostre futbol base a final d'any (F-7)

El 2015 ha arribat a la fi i molts equips del nostre futbol base es troben en bones posicions en les seves respectives lligues.

El nostre Aleví "A" que s'ha estrenat a la primera divisió, està completant una molt bona temporada. Actualment, es troba en la 5ª posició amb 17 punts. (primera divisió)
El nostre Aleví "B" que ha guanyat els últims cinc partits, es troba en 5ª posició amb 24 punts, a tan sols quatre punts del líder. A més, és l'equip més golejador de la lliga (66 gols). (segona divisió)
El nostre Aleví "C" es troba a mitja taula en la 10ª posició amb 16 punts, en una lliga apretada.
El nostre Aleví "D" que no coneix la derrota des de fa cinc partits i que encara no ha perdut a casa, es troba en la 3ª posició amb 23 punts, empatat amb el segon classificat i amb un partit menys.
El nostre Aleví "E" es troba en la 11ª posició amb 6 punts.

El nostre Benjamí "A" que es troba a la màxima categoria de benjamins es troba en 14ª posició amb 5 punts a tan sols 3 punts de la salvació. (preferent)
El nostre Benjamí "B" que està completant una gran progressió tan sols ha perdut un dels últims sis partits i es troba en 8ª posició amb 16 punts. (segona divisió)
El nostre Benjamí "C" es troba a la 14ª posició amb 6 punts. (segona divisió)
El nostre Benjamí "D", que tan sols ha perdut un dels últims cinc partits es troba en 11ª posició amb 7 punts.
El nostre Benjamí "E" que està completant un bon inici de lliga es troba en 8ª posició amb 17 punts.

El nostre Prebenjamí "A" que està completant un bon inici de lliga es troba en 4ª posició amb 19 punts.
El nostre Prebenjamí "B", que encara no ha perdut, es troba en 1ª posició amb 31 punts, després d'aconseguir 10 victòries i 1 empat i sent el màxim golejador (75 gols).
El nostre Prebenjamí "C" que es troba a mitja taula, es troba en 7ª posició amb 16 punts.
El nostre Prebenjamí "D" que es troba a mitja taula i que encara no ha perdut a casa, es troba en 9ª posició amb 14 punts.

Esperem que els resultats del futbol base segueixin amb bona dinàmica i a final de temporada poder celebrar algun títol.