Setmana Santa Esportiva al CF Les Franqueses

Aquesta passada Setmana Santa el CF Les Franqueses va organitzar el seu XXI Campus de Futbol (els dies 30 i 31 de Març, 1 i 2 d’Abril), amb la participació d’una cinquantena de jugadors i porters, realitzant entrenaments de tècnica individual molt específics, competició interna entre ells i activitats lúdiques com la piscina i el pavelló esportiu.

Per altra banda, es va disputar des del divendres 3 fins al dilluns 6 d’abril, la I edició del la Vallès Cup la qual va comptar amb 74 equips catalans disputada en dos seus. El Camp Municipal de Corró d’Amunt va tenir la presència de fins a 51 equips i els 23 restants van jugar al Camp Municipal del Primer de Maig, organitzada conjuntament entre el CF Les Franqueses i l’Atlètic del Vallés de Granollers dirigida per David García i Pablo Salvador.

Es va organitzar un torneig de 6 categories per edat amb el següent cartell cadascuna:

* Prebenjamí 2008. Divendres 3 d’Abril al Camp Municipal de Corró d’Amunt amb la participació d’aquests diferents clubs:
Sta Eulàlia d’Hospitalet, Molletense, Montornès, Viladecavalls, Les Franqueses, Finsobe, PB La Roca, Mollet, Cirera, Montañesa, At. Vallés, Sabadellenca i St Juan XXIII.

La classificació final va ser:

1r: Les Franqueses

2n: Montornès

3r: Cirera

* Prebenjamí 2007. Dissabte 4 d’Abril al Camp Municipal de Primer de Maig amb la participació d’aquests diferents clubs:
Sta.Eulàlia d’Hospitalet, Molletense, Premià de Dalt, Llerona, Can Rull, St. Fost, St. Julià de Vilatorta, At. Vallés, Sabadellenca, Montañesa, Cirera, Gramanet, St. Celoni i Llinars.

La classificació final va ser:

1r: Sta Eulàlia d’Hospitalet

2n: Sabadallenca

3r: Can Rull

* Benjamí 2006. Dissabte 4 d’Abril al Camp Municipal de Corró d’Amunt amb la participació d’aquests diferents clubs: Molletense, Llefià, Finsobe, Cirera, At. Vallés, Gramanet, Torelló, Dosrius, Montañesa i Sabadell Nord.

La classificació final va ser:

1r: Molletense

2n: Cirera

3r: At. Vallés

En acabar aquest torneig es va disputar un partit amistós de categoria cadet, que va enfrontar al CF Les Franqueses amb el Alk de Suècia, un equip que milita a la Primera Divisió d’aquest país, amb el resultat final de 3 a 2 favorable als locals.

* Benjamí 2005. Diumenge 5 d’Abril al Camp Municipal de Primer de Maig amb la participació d’aquests diferents clubs: Montornès, Franqueses “B”, Viladecavalls, Granollers, Cirera, At. Vallés, Franqueses “D”, Sistrells i Sabadell Nord.

La classificació final va ser:

1r: Sabadell Nord

2n: Les Franqueses “B”

3r: Granollers

* Aleví 2004. Diumenge 5 d’Abril al Camp Municipal de Corró d’Amunt amb la participació d’aquests diferents clubs: Llefià, Barberà, Granollers, Castellbisbal, Llerona, Vic, At. Vallés, Cirera, Montañesa, St. Fost, Hospitalet, Les Franqueses, Sabadell Nord i Finsobe.

La classificació final va ser:

1r: Granollers

2n: At. Vallés

3r: Sabadell Nord

* Aleví 2003. Dilluns 6 d’Abril al Camp Municipal de Corró d’Amunt amb la participació d’aquests diferents clubs: Ripollet, Sistrells, St. Fost, Montcada, Sants, Montañesa, Vic, Cirera, Vilassar de Mar, Martorelles, Barberà, Les Franqueses i St. Celoni.

La classificació final va ser:

1r: Vilassar de Mar

2n: Sistrells

3r: Montañesa

Tot un èxit de participació, bon ambient, bon futbol i amb moltes ganes d’organitzar i ampliar aquesta per la propera edició.