Tres equips ja han finalitzat la competició oficial

Aquest cap de setmana (2 i 3 de maig) han finalitzat les seves respectives lligues fins a tres equips del nostre futbol base.

Un d'ells, el Cadet B que ho ha fet perdent al camp de la UE Centelles (6-3), un marcador exagerat degut al partit que s'ha disputat, ja que els nostres podrien haver empatat el partit i a la següent jugada els locals han marcat el 5-3. En resum, l'equip entrenat l'últim tram de temporada per Carles Ventura ha quedat en 8ª posició amb 27 punts.

Un altre d'ells és el Benjamí C que ha acabat la temporada oficial guanyant a domicili a l'Ametlla Vallès per 1-7. El partit ha estat dominat pels nostres des del principi i com demostra el marcador final, l'efectivitat ha estat molt superior a la de l'Ametlla Vallès. El Benjamí C entrenat per Carles Ventura i Manuel Belmonte, finalment han quedat en 4ª posició amb 53 punts (105 gols a favor i 45 gols en contra).

I l'últim equip és el Benjamí D que ha acabat la lliga perdent al camp de la PB Sant Celoni per 3-2 on els gols de Marcel i Joel han estat insuficients per aconseguir la victòria. De totes maneres, els nois entrenats per Marc Serrano, Alberto Fernández i Ivan Parra han quedat en 1ª posició i a més han estat l'equip menys golejat (38 gols encaixats). Així, l'equip aconsegueix l'ascens a la segona divisió benjamí.

Enhorabona a aquests equips per la temporada i esperar els últims partits de la resta d'equips.